Connect with us

Published

on

Συντονιστείτε στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό, “το ραδιόφωνο όπως το φαντάστηκες” για να απολαύσετε μια αληθινή ραδιοφωνική παρέα μακριά από προκάτ playlists και αγορασμένα hits!

Ξυπνάμε το πρωί (7-10) με το διασκεδαστικό κι ανανεωμένο “Πρωινό Φρικασέ”, τον απολαυστικό Θανάση Κοντογιάννη και την φωνάρα της Άννας Πρίγγα.

Ακολουθεί (10-1) ο άνθρωπος – ορχήστρα Γιάννης Σερβετάς, ο πιο πιστός ραδιοφωνατζής με αμέτρητες ώρες πτήσης και ακόμα πιο αμέτρητες ατάκες.

Ο all time classic Χρήστος Μητρέντσης (1-4) πιστή συντροφιά μας από την πρώτη μέρα του Imagine είναι στο μικρόφωνο και το κυριότερο στις μουσικές επιλογές.

Η Έλενα Αγγελίδου (4-7) δίνει το δικό της ραδιοφωνικό στίγμα με εξαιρετική αισθητική σε μουσικές και λόγια πριν δώσει τη σκυτάλη στον Βασίλη Σερβετά (7-10) για τη δική του βραδινή βόλτα στα ερτζιανά με ιστορίες και τραγούδια.

Νύχτα στους 89,7 σημαίνει Κώστας Πετρίδης (10-1) με μουσική ατμόσφαιρα αγαπημένου μας bar που δύσκολα βρίσκουμε πια, πριν υποδεχτούμε τις βελούδινες επιλογές του Αντώνη Κανάκη που μας συντροφεύουν όλη τη νύχτα.

Imagine 89,7 το ραδιόφωνο όπως το φαντάστηκες σε περιμένει και με το free app σε google play & app store για να είσαι πάντα συντονισμένος/η εδώ!