Connect with us

Published

on

Στις 26 Ιουλίου 2024 θα κυκλοφορήσει η επανέκδοση του άλμπουμ “Synchronicity” των Police σε deluxe box set, γιορτάζοντας τα σαράντα χρόνια κληρονομιάς αυτού του κλασικού έργου.

Το άλμπουμ των τριών βραβείων Grammy που κυκλοφόρησε αρχικά το 1983, σημείωσε τεράστια επιτυχία με τραγούδια όπως το “Every Breath You Take”, το “Wrapped Around Your Finger” και το “King of Pain”, και έφτασε στο Νο. 1 σε όλο τον κόσμο, με πωλήσεις ανω των 15 εκατομμυρίων.

Η νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει αναμορφωμένα κομμάτια, σπάνιες ζωντανές ηχογραφήσεις από συναυλίες της εποχής, άγνωστο υλικό και demos και άλλες αποκλειστικές προσθήκες, ενώ έρχεται να τιμήσει και να ενισχύσει την παρακαταθήκη ενός από τα κορυφαία άλμπουμ της δεκαετίας του ’80.

Για την ιστορία, το “Synchronicity” ήταν το πέμπτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ των Police. Κυκλοφόρησε στις 17 Ιουνίου 1983 και γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή των charts, παραμένοντας στην πρώτη θέση για εβδομάδες. Η επιτυχία του άλμπουμ ήταν τόσο μεγάλη που εκτόπισε ακόμα και το “Thriller” του Michael Jackson από την κορυφή.

Συντονίσου στον Imagine897. Ο Χρήστος Μητρέντσης σου κρατά συντροφιά καθημερινά 13:00-16:00.