Connect with us

Published

on

Σαν σήμερα, 6 Ιουνίου 1992 το βίντεο κλιπ «November Rain» των Guns N’ Roses κάνει το ντεμπούτο του στο MTV. Το 9λεπτο αυτό… έπος, είναι το πιο ακριβό βίντεο που έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα, με κόστος 1,5 εκατομμύριο δολάρια! Μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού ξοδεύτηκε για την κατασκευή μιας εκκλησίας στην έρημο.

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Άντι Μόραχαν και είναι εμπνευσμένο από ένα μικρό διήγημα του συγγραφέα Ντελ Τζέιμς με τίτλο «Without You». Το διήγημα μιλά για έναν ροκ σταρ που προσπαθούσε να αντιμετωπίζει την ξαφνική απώλεια της συντρόφου του η οποία αυτοκτόνησε με ένα όπλο. Ο ροκ σταρ νιώθει ενοχές γιατί είχε παρατήσει πολλές φορές την σύντροφο του κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Στο βίντεο κλιπ, πρωταγωνιστεί το κορυφαίο μοντέλο της εποχής και σύντροφος τότε του Axl Rose, Στέφανι Σέιμουρ. Ο Axl παντρεύεται τη Stephanie, o Slash έχει ξεχάσει τις βέρες και ο Duff του δίνει τα δικά του δαχτυλίδια. O κιθαρίστας με τη θρυλική αφάνα, βγαίνει έξω πρώτος για να καταλήξει έξω από το ερημικό εκκλησάκι να σολάρει για ώρα και στη συνέχεια όλοι διασκεδάζουν στη δεξίωση μέχρι που αρχίζει να βρέχει καταρρακτωδώς…

Το τέλος του βίντεο κλιπ γνωστό… όσοι δεν το θυμάστε μπορείτε να το απολαύσετε στο YouTube. Πρόκειται μάλιστα για το πιο προβεβλημένο βίντεο του 20ου αιώνα στο YouTube.

Κώστας Πετρίδης 22:00-01:00 καθημερινά στον Imagine89.7