Connect with us

Published

on

Σήμερα, 26 Ιουνίου, ο Chris Isaak γιορτάζει τα 68α γενέθλιά του και είναι μια καλή ευκαιρία να ανατρέξουμε στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, καθώς και στα πιο πρόσφατα καλλιτεχνικά του νέα.

Ο Chris Isaak έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1980 με την κυκλοφορία του άλμπουμ “Heart-Shaped World” που περιελάμβανε το πασίγνωστο τραγούδι “Wicked Game”. Το τραγούδι αυτό έφτασε στην κορυφή των charts και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές μετά την εμφάνισή του στην ταινία “Wild at Heart” του David Lynch. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Isaak έχει κυκλοφορήσει 13 στούντιο άλμπουμ, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως “The Silence of the Lambs” και “That Thing You Do!”​

Σήμερα, συνεχίζει να είναι ενεργός στη μουσική σκηνή έχοντας προγραμματίσει περιοδείες για το 2024.

Πέρα από τη μουσική, έχει συμμετάσχει και σε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις, δείχνοντας τη δέσμευσή του σε κοινωνικά θέματα.

Ένα από τα τραγούδια του που έχει αφήσει ιδιαίτερο αποτύπωμα είναι το “Baby Did a Bad Bad Thing”, το οποίο κυκλοφόρησε το 1995 και συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ “Forever Blue”. Το τραγούδι έγινε ευρέως γνωστό όταν χρησιμοποιήθηκε στην ταινία “Eyes Wide Shut” του Stanley Kubrick. Η πηγή έμπνευσης για το τραγούδι αυτό ήταν η προσωπική ζωή και οι σχέσεις του Isaak, όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του.

Αναμφίβολα, η μουσική του έχει αγγίξει πολλές γενιές και συνεχίζει. Με την ευκαιρία των γενεθλίων του, μπορούμε να αναγνωρίσουμε τη διαρκή του συμβολή στη μουσική βιομηχανία και περιμένουμε με ενδιαφέρον νεότερα για τα μελλοντικά του σχέδια και κυκλοφορίες!

Για απίθανα music stories και… μουσικάρες όπως τις φαντάστηκες, συντονίσου στον Imagine89.7