Connect with us

Published

on

H νέα ραδιοφωνική σεζόν ξεκίνησε σήμερα και τα “αδερφάκια” μας Imagine 89.7 Fly 104 Paidaki 97.5 γεμίζουν τις ώρες σου με ποιοτικό ραδιοφωνικό χρόνο μακριά από τη φασαρία.

Για ραδιόφωνο όπως το φαντάστηκες, συντονίσου στον Ιmagine 89.7 και απόλαυσε

Το πιο υγιεινό, θρεπτικό και νόστιμο πρωινό των FM, λέγεται «Πρωινό Φρικασέ+» και σερβίρεται κάθε πρωί από τις 07:00 μέχρι και τις 10:00. Μαγειρεύουν, σερβίρουν, χορεύουν και τραγουδούν οι Θανάσης Κοντογιάννης και Άννα Πρίγγα και χώνουν τη μύτη τους σε επικαιρότητα, πολιτική, κοινωνία, μουσική, tv, μόδα, showbiz, πολιτισμό, ομορφιά. Θα σε κάνουν να γελάσεις και να αρχίσεις τη μέρα σου με κέφι! Μια δοκιμή θα σε πείσει, άλλωστε το Πρωινό Φρικασέ+ δεν παχαίνει, ομορφαίνει (τη μέρα σας)!

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ένα ακόμη αχτύπητο δίδυμο… Ο Γιάννης Σερβετάς και η Άννυ Γαληνού, σε κρατούν συντροφιά έως τη 13:00 κι εσύ δεν θα μπορείς να “κρατήσεις” την κοιλιά σου από τα γέλια. Αν όντως το χαμόγελο είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει όλες τις στεναχώριες, τότε ο Γιάννης και η Άννυ σίγουρα έχουν το πασπαρτού. Σχόλια και σχολιανά όλγουεις από τη μπράιτ σάιντ οφ λάιφ!

Μεσημέριασε και ο Χρήστος Μητρέντσης έρχεται να βάλει τη δική του πινελιά στα ερτζιανά. Παθιασμένος με τη μουσική από παιδί κατάφερε να γίνει από τους πιο περιζήτητους DJ στη Θεσσαλονίκη και όχι άδικα. Μέσα από τη διαχρονική πια εκπομπή του, θα επιλέγει για σένα τα πιο αγαπημένα τραγούδια, καθημερινά από τη 13:00 έως τις 16:00.

Από τις 16:00 έως τις 19:00 στο μικρόφωνο του Imagine89.7 απολαμβάνεις τον Νίκο Περέτ. Από μωρό έπαιζε με τα βινύλια του πατέρα του, στα 15 του έκανε έναν «πειρατικό» σταθμό και άρχισε να να παίζει μουσική σε μία καφετέρια. Από τότε δεν σταμάτησε ούτε το ραδιόφωνο, ούτε το Djing! Θα έλεγε κανείς ότι είναι στο DNA του να επικοινωνεί και να διασκεδάσει τον κόσμο.

19:00 με 22:00 ο Βασίλης Σερβετάς σε ενημερώνει για όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα μουσικά νέα, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Ο ίδιος λατρεύει τη μουσική, σιχαίνεται όμως την ερώτηση «τι μουσική ακούς;» Είναι ψηφιακός αυτόχθων, ωστόσο αναζητά συνεχώς την αναλογική εμπειρία, στο φίλμ, στο βινύλιο και… ένα τρίωρο μπροστά στο μικρόφωνο.

Τα πάντα ανάγονται στον έρωτα. ‘Ερωτας για τη μουσική, για το ραδιόφωνο, για το μικρόφωνο… έρωτας για τη ζωή! Παρολαυτά, η νυχτερινή ζώνη στον Imagine897 είναι μια καθαρά μουσική και όχι ερωτική εκπομπή! Ο Κώστας Πετρίδης προσπαθεί να συνδέσει τη μουσική του χτες με τη μουσική του σήμερα και να σε ταξιδέψει παράλληλα σε μέρη μακρινά! Επιβιβάσου…η μουσική σου πτήση θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00.

Και μπορεί τα μικρόφωνα του Ιmagine897 να «κλείνουν» στη 01:00 οι μουσικάρες του όμως δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα μέχρι τις 07:00 τις μουσικές επιλέγει για εσένα ο Αντώνης Κανάκης.

FLY into the music

O Fly104 είναι ένα απόλυτα μουσικό ραδιόφωνο με την υπογραφή του Αντώνη Κανάκη και με ιδιαίτερη άποψη στη House μουσική του σήμερα και όχι μόνο.

Στο πρόγραμμά του μερικά από τα σημαντικότερα ραδιοφωνικά ονόματα και μουσικοί Παραγωγοί της Θεσσαλονίκης.

Από τις 08:00 έως και τις 12:00 ακούς τον Λευτέρη Κορδιάο. Αποφοίτησε το 1997 από ΙΕΚ δημοσιογραφίας ενώ η τρέλα του για τη μουσική προϋπήρχε αφού δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο ως DJ. Το ραδιόφωνο μπήκε στη ζωή του το 2001 και έκτοτε παρέμεινε η μεγάλη του αγάπη.

Μανώλης Σταυρουλάκης, λάτρης των βιβλίων επιστημονικής φαντασίας, του cinema, των ταξιδιών και φυσικά της μουσικής, θα τον βρεις να μετακινείται στην πόλη με το μηχανάκι του φορώντας τα γυαλιά μυωπίας του (Ναι, εχει αμέτρητα!!!), αλλά «πιλοτάρει» και στον FLY καθημερινά από τις 12:00 μέχρι και τις 15:00. Εσύ θα κλείσεις το εισιτήριό σου;

Στις 15:00 η Κική Μποτονάκη θα σε απογειώσει με τις μουσικές επιλογές της. Ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με τη μουσική, ως dj και λίγο αργότερα μπήκε στη ζωή της η μουσική παραγωγή και το ραδιόφωνο για να ολοκληρώσει αυτή τη σχέση. ‘Οταν δε βρίσκεται στο studiο του FLY, το πιθανότερο είναι να την πετύχεις σε κάποιο dj set εντός αλλά και εκτός Θεσσαλονίκης ή στο studio της να ακούει μουσική ή να ετοιμάζει κάτι καινούριο.

Παναγιώτης Μίχου, αγαπά με πάθος τη μουσική και τα Γκόλντεν Ριτρίβερ του, τον Bruno και την Άρια! Λατρέυει όμως και τα ταξίδια.. Στον ελεύθερό του χρόνο ταξιδεύει από Νέα Υόρκη και Μπαλί, μέχρι Ισλανδία, Λονδίνο και Παρίσι. Πάντα όμως προσγειώνεται στην ώρα του (18:00) στο στούντιο του Fly και σου κρατά συντροφιά μέχρι τις 20:00.

20:00 με 23:00 η νυχτερινή μας πτήση με την Μαρία Ευσταθιάδου. Το ραδιόφωνο ήταν και είναι για πολλά πολλά χρόνια αυτός ο αόρατος μόνιμος συγκάτοικος (που δεν πληρώνει ενοίκιο) στη ζωή της. Βαριέται τις μακρόσυρτες αναλύσεις σε σχέση με τα είδη μουσικής, δεν πιστεύει στη γνώση που επισκιάζει το ένστικτο και το συναίσθημα, ενώ είναι φανατικός οπαδός του ”κινήματος” music IS the answer..(to everything).

Paidaki97.5 όχι μόνο για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά!

Παιδικά τραγούδια ελληνικά και ξένα, παραμύθια, αφιερώσεις και ευχές γενεθλίων θα σε ξετρελάνουν.

Αν έχεις κι εσύ κάποιο μικρό φίλο, πες του να πετάξει την τηλεόραση το τάμπλετ και το κινητό και να συντονιστεί στο Paidaki97,5 στον μαγικό κόσμο της μουσικής και του Ραδιοφώνου.