Blog

Η Δημιουργία ενός μαγικού τραγουδιού

Η νέα κυκλοφορία της Handmade Records

Published

on

Η νέα κυκλοφορία της Handmade Records, είναι το μαγικό καινούργιο τραγούδι του Fyodor: “Deadline (Don’t Give Up)”, το οποίο αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή να διηγηθώ πως φτάνει ένα κομμάτι στην τελική του μορφή.

Αυτήν την τόσο δημιουργική πορεία, κατά την οποία διαφορετικές ψυχές συντονίζονται υπό τις «τηλεπαθητικές» οδηγίες ενός ζωντανού οργανισμού, που δεν είναι άλλος από το ίδιο το κομμάτι.

Ο Fyodor φυσικά φέρνει τα πιο σημαντικά και δομικά συστατικά: Την ψυχή του σε μορφή μουσικής/στίχων/κιθάρας και ερμηνείας, το big bang δηλαδή κάθε κομματιού. Πάνω σε αυτά αρχίζω το χτίσιμο προσθέτοντας κομμάτια της δικής μου ψυχής τα οποία πολλές φορές (όπως σε αυτήν) πάνε το κομμάτι σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που ξεκίνησε.

Όμως, και ενώ νομίζουμε ότι το κομμάτι είναι πλέον ολοκληρωμένο, αυτό ζητάει και κάτι ακόμα… Ανοίγουμε τέρμα τις κεραίες μας και ακούμε αυτό που ζητάει, αυτό που λείπει.

Ο Fyodor τηλεφωνεί στον Στέλιο, ο Στέλιος ηχογραφεί και μου έρχεται τo «κερασάκι» που τόσο ανάγκη είχε αυτή η «τούρτα».

Το έχω στα χέρια μου μέσω mail και προσεκτικά αλλά παράλληλα αβίαστα, το τοποθετώ εκεί ακριβώς και όπως ακριβώς πρέπει, ώστε να απογειωθεί η μαγεία της «τούρτας» που τόσο καιρό ετοιμάζουμε.

“Deadline (Don’t Give Up)”

Ο Στέλιος πλέον είναι πολύ καλός μου φίλος. Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, δεν του έχω μιλήσει ποτέ, αλλά οποιουδήποτε η ψυχή παίζει αυτή τη συγκεκριμένη μελωδία στο βιολί, όταν την έχουμε τόσο ανάγκη, είναι φίλος μου.

Απολαύστε το Deadline (Don’t Give Up), το νέο τραγούδι του Fyodor το οποίο κυκλοφορεί από την Handmade Records.

Exit mobile version