Auto-Moto

Η 6η σεζόν του “Drive to Survive” επιστρέφει

Published

on

Αν νιώθετε ένα σύνδρομο στέρησης για περιεχόμενο F1 πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών & Οδηγών 2024 σας έχουμε καλά νέα! Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία επιστροφής της νέας σεζόν της σειράς “Formula 1: Drive To Survive.”

Ετοιμαστείτε για άλλη μια βουτιά στο “τσίρκο”, στο στενό κύκλο της F1, παρακολουθώντας πως προετοιμάστηκαν οι οδηγοί και οι ομάδες για τη σεζόν του 2023 – και όλη την αγωνιστική δράση που ακολούθησε.


Η 6η σεζόν του Drive To Survive θα βγει στον αέρα στις 23 Φεβρουαρίου 2024, την τελευταία ημέρα των δοκιμών πριν από τη σεζόν στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν. Ένα εξαιρετικό promo πριν από τον εναρκτήριο γύρο στον ίδιο χώρο μια εβδομάδα αργότερα.

Ο James Gay-Rees, παραγωγός του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ “Senna”, συνεχίζει ως executive producer του Drive To Survive μαζί με τον Paul Martin – παραγωγό του ντοκιμαντέρ “Diego Maradona του 2019”.

Ετοιμαστείτε να δεθείτε στο κάθισμά σας πριν την εκκίνηση στην πίστα του Netflix, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσετε το ταξίδι στον ANT1+.

Exit mobile version