Blog

“Η δύναμη της ήττας” του Μπάνε Πρέλεβιτς

Published

on

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, θρύλος των παρκέ και της δικής μας εφηβείας έγραψε ένα βιβλίο αρκετά διαφορετικό από μια αθλητική αυτοβιογραφία ή μια ανασκόπηση καριέρας. Περισσότερο εστιάζει σε εμπειρίες και μαθήματα που κατέκτησε μέσα στον χρόνο και υπογραμμίζει περισσότερο τις ήττες παρά τις νίκες ως αξιόπιστες δασκάλες.

Στις σελίδες του βιβλίου που έγραψε ο δικός μας Μπάνε κι εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο MVPublications, θα μυρίσετε την ατμόσφαιρα του καπνού στο κατάμεστο Παλέ των ΄80s, θα ταξιδέψετε στο Βελιγράδι, στην Μπολόνια, στην Αθήνα αλλά και σε σημαντικά βράδια του ευρωπαϊκού μπάσκετ μέσα από τα δικά του μάτια.

Φυσικά μπόλικη Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ από κάθε πόστο που υπηρέτησε ο συγγραφέας, πολλές εσωτερικές διεργασίες και σκέψεις, χαρές, απογοητεύσεις αλλά τελικά διδάγματα του πιο γήινου ίσως σταρ, που απολαύσαμε από την κερκίδα ή την τηλεοπτική οθόνη.

Εκτός από την απαραίτητη αγορά και ανάγνωση του βιβλίου, απολαυστικό θα είναι να τον ακούσετε από κοντά και γιατί όχι, να τον ρωτήσετε αυτό που εσείς επιθυμείτε στην παρουσίαση του βιβλίου, αυτή την Δευτέρα 4/3 στις 19:30 , στην αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Δημητρίου Βικέλα 52 έναντι του ΟΑΚΑ). Δίπλα στον Μπάνε Πρέλεβιτς θα καθίσουν οι Νάσος Γαλακτερός, Εβίνα Μάλτση, Ανδρέας Τσεμπερλίδης, Ρούλα Μαντή σε μια εκδήλωση που θα συντονίσει ο Χρήστος Καούρης.

Exit mobile version